Gyorslinkek

  • Vitaindító
  • Felhívás
  • Tájékoztató
  • Felhívás
  • Csíkszeredai mesterképzés

Login

Top Panel

Megjelent a hatodik agrárkötetünk.

rotátor

Megjelent agrárinnovációs programsorozatunk új kiadványa!

A székelyföldi agrárinnováció témakörében indított programsorozatunk arra hívta fel a figyelmet, hogy az innovatív agrárszereplőknek nem csupán és nem elsősorban a termékeik újszerűek, hanem tevékenységi modelljük, az ahhoz kapcsolódó értékrendszerük és magatartási gyakorlatuk is.

A programsorozat most megjelent újabb kiadványa (Kísérlet vagy modell? Az agrárinnováció, mint székelyföldi fejlesztési paradigma. Szerkesztette Biró A. Zoltán, Magyar Ferenc, Státus Kiadó, Csíkszereda 2018) a székelyföldi agrárinnovációs folyamat társadalmi beágyazottságának állapotát mutatja be. Elemzi a térségi hivatalok, szervezetek és intézmények szerepvállalási gyakorlatát és lehetőségeit olyan területeken mint az anyagi támogatás, technológiai támogatás, tudásátadás, szolgáltatás, lobbitevékenység, képviseleti szerep, célképzések, elemzések, társadalmi tematizáció, hálózatépítés, termelő- és termékmarketing.

Az interjúk és esettanulmányok tovább gazdagítják az erről az innovatív csoportról korábban kialakított képet. A kiadványt az érdeklődők Alapítványunk székhelyén térítésmentesen beszerezhetik.
A kiadvány elektronikus formában itt olvasható.

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

eea

psr cimlap