Gyorslinkek

  • Vitaindító
  • Felhívás
  • Tájékoztató
  • Felhívás
  • Csíkszeredai mesterképzés

Login

Top Panel

Kiadványok a térségfejlesztés szolgálatában

h34 agrarkepzes

Alapítványunk térségi fejlesztéspolitikai szerepvállalásának egyik legfontosabb célkitűzése, hogy szakmai programjaink tapasztalatait és eredményeit elérhetővé tegyük a térségi szereplők (szakértők, szakmai intézmények, hivatalok, érdeklődők) számára. Az ilyen jellegű anyagoknak a honlapon való közzététele mellett fontosnak tartjuk a kiadványok készítését is, amelyeket eljuttatunk a térség szakmai és közkönyvtáraihoz. Programszerűen törekszünk arra, hogy fiatal szakembereket, szakmai pályájuk kezdetén álló BA, MA, PhD szakos egyetemi hallgatókat is bevonjunk a munkába. Kiadványaink egyben publikációs lehetőséget is jelentenek, egyfajta szakmai támogatást a fiatalok szakmai pályájának építésében.
A 2011-es évtől kezdődően Intézményünk négy témakörben/területen folytat programszerű kiadványkészítési tevékenységet:

- A tehetséggondozási programokhoz kapcsolódó kiadványok
- Az agrárinnováció témakörhez kapcsolódó kiadványok
- PRO SCIENTIA RURALIS negyedévi folyóirat kiadása
- A felnőttképzési programokhoz kapcsolódó kiadványok

A 2011-től máig terjedő időszakban intézményünk 18 kötetet jelentetett meg. A kiadványok (a rendelkezésre álló készlet erejéig) térítésmentesen beszerezhetők Alapítványunk székhelyén.
Az érdeklődők a kiadványok iránti igényüket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezhetik.

Részletes beszámoló itt olvasható.

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

eea

psr cimlap